16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSalubritatea reface comandamentul de iarnă

Salubritatea reface comandamentul de iarnă

Vremea capricioasă dă bătăi de cap SC Salubritate Craiova, operatorul caută utilaje în eventualitatea intervenţiei pentru deszăpezire pe străzile oraşului. După ce contractul cu firma Grant CPC, care a acţionat în iarna 2012-2013 pentru deszăpezirea oraşului Craiova, a expirat la 1 martie 2013, Salubritatea încearcă să strângă utilajele.
„În urma atenționării de cod galben de ninsori și intensificări ale vântului, valabilă în cursul serii de 25 martie până în dimineața zilei de 26 martie, SC Salubritate Craiova SRL a luat măsuri pentru a îmbunătăți capacitatea de intervenție pe străzile Craiovei în cazul unor ninsori abundente. În prezent, 30 de utilaje specializate de deszăpezire sunt pregătite să intervină, 16 dintre acestea aparținând, Salubritate Craiova și 14 RAADPFL și altor terți (societăți comerciale)“, a precizat, Cristina Ghenea, purtătorul de cuvânt al SC Salubritate Craiova SRL.
Tarifele pentru eventualele prestații ale utilajelor cu șofer închiriate de la terți vor fi cele practicate în iarna 2012-2013.
Pe lângă utilaje, Salubritatea a pregătit şi material antiderapant. „În prezent, Salubritate Craiova are în stoc 581,66 metri cubi de nisip, 758,95 tone de sare și 26,6 tone de clorură de calciu“, a precizat Cristina Ghenea, purtătorul de cuvânt al Salubrităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS