5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDouă noi staţii de taxi în Craiova

Două noi staţii de taxi în Craiova

Primăria Craiova propune înfiinţarea a două staţii de taxi noi în zona centrală a oraşului. Municipalitatea încearcă astfel să scape de taximetriştii care opresc ilegal la semafoarele din faţa Mercurului.
Pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Consiliului Local Craiova se află un proiect de hotărâre privind înfiinţarea a două noi staţii de taxi. Prima dintre ele va fi amplasată „pe strada Ion Maiorescu, vizavi de Colegiul Naţional «Carol I», între sensul giratoriu şi strada Mihai Viteazul“, şi va avea cinci locuri. Practic, taxiurile vor staţiona chiar în dreptul Librăriei Şcolii, acolo unde în prezent este interzisă oprirea, sub sancţiunea ridicării maşinilor care nu respectă această restricţie.
Cea de-a doua staţie de taxi se va înfiinţa, potrivit proiectului de hotărâre a consiliului local, „pe strada Theodor Aman, între intersecţia cu strada Olteţ şi intersecţia cu strada A.I. Cuza“. Va fi o staţie de taxi cu o capacitate de şase locuri, amplasată chiar în dreptul blocului Casa Albă.
Comisia de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale a Municipiului Craiova a avizat deja înfiinţarea noilor staţii de taxi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS