11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUrmăriţi internaţional, prinşi în Dolj

Urmăriţi internaţional, prinşi în Dolj

Ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au prins, ieri, trei persoane, printre care şi un cetăţean egiptean, date în urmărire internaţională de autorităţile italiene şi germane pentru clonare de carduri sau facilitarea prostituţiei.
Astfel, potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, ieri după-amiază a fost prins Ştefan Micu, de 29 de ani, din Craiova, care era urmărit la nivel internaţional de către autorităţile germane pentru săvârşirea infracţiunii de folosire de instrumente de plată falsificate. Infracţiunea de care este acuzat craioveanul a fost comisă pe teritoriul Germaniei în anul 2011, Micu fiind căutat pentru a fi definitivate cercetările în acest dosar.
Tot ieri, poliţiştii doljeni l-au depistat şi reţinut pe Ramadan Hagag, de 37 de ani, cetăţean egiptean, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat pentru săvârşirea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat, facilitarea prostituţiei şi proxenetism. În mandatul emis pe numele egipteanului s-a menţionat că faptele au fost comise în Italia în noiembrie 2011.
Al treilea urmărit internaţional prins ieri de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale este Ionel Băduţ, de 32 de ani, din judeţul Olt, urmărit internaţional de către oamenii legii din Italia pentru săvârşirea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat, facilitarea prostituţiei şi proxenetism. Cei trei urmăriţi au fost duşi de poliţişti la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, unde procurorii au dispus reţinerea lor pentru 24 de ore. După ce vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor Curţii de Apel Craiova pentru confirmarea mandatelor de arestare, vor fi demarate demersurile pentru extrădare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS