16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDosarul Transferurilor, amânat

Dosarul Transferurilor, amânat

Inculpaţii din Dosarul Transferurilor s-au prezentat nou în faţa instanţei, astăzi, însă magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au evitat să dea un verdict final în acest proces şi au stabilit un nou termen, pe 16 aprilie, conform rtv.net.
Motivul amânării este constituit de un viciu de procedură, invocat de avocatul lui Mihai Stoica. Avocatul a semnalat faptul că nu a fost citat la termen şi clubul Oţelul Galaţi.
Cei opt inculpaţi au primit în luna noiembrie, la Curtea de Apel, o sentinţă care însumează 40 de ani de închisoare: Ioan Becali – 8 ani, Victor Becali – 7, Cristian Borcea – 7, George Copos – 5, Mihai Stoica – 4, toţi cu executare, Jean Pădureanu, Gigi Neţoiu şi Gică Popescu câte 3 ani, cu suspendare. De asemenea, prejudiciul total din Dosarul Transferurilor a fost estimat la 11,5 milioane dolari.
La termenul precedent instanţa amânase pronunţarea, din cauză că preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, nu avea avocat, iar pe 19 februarie magistraţii de la Înalta Curte au judecat cererea DNA ca inculpaţii să nu poată părăsi ţara, solicitarea fiind respinsă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS