10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Reţinuţi pentru evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări

Craiova: Reţinuţi pentru evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări

Un bărbat din Craiova şi unul din Băileşti au fost reţinuţi ieri de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, cei doi învinuiţi, împreună cu doi complici din Criova, au aprovizionat din judeţul Timiş  5000 pachete de ţigări netimbrate, provenite din Serbia, ţigări ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră din Craiova.

Au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare în Craiova şi Băileşti, ocazie cu care au fost descoperite încă 665 pachete de ţigări netimbrate provenite din contrabandă, diferite mărci aparţinând aceloraşi persoane.
Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 51.300 lei şi autoturismul folosit la transportul ţigărilor au fost indisponibilizate şi predate Direcţiei Regionale  Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova.
Cei doi învinuiţi reţinuţi vor fi prezentaţi în cursul zilei de astăzi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS