12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalEchipa Radio Sud a înlocuit microfoanele cu ghiocei

Echipa Radio Sud a înlocuit microfoanele cu ghiocei

În prima zi de primăvară, echipa Radio Sud a părăsit, timp de o oră, camera de emisie şi a ieşit în stradă, pentru a le ura craiovenilor o primăvară frumoasă.

„Înarmaţi“ cu buchete de ghiocei şi stickere-Mărţişor, prezentatorii emisiunilor, ai rubricilor şi ai jurnalelor de ştiri Radio Sud au mers în centrul oraşului şi i-au oprit, timp de câteva secunde, pe trecători, pentru a le oferi zâmbete, urări „în direct“ şi mici cadouri.
Domnii s-au arătat cei mai încântaţi de stickere, fiind nerăbdători să le lipească pe autoturismele proprii, iar doamnele şi domnişoarele au oferit, pe lângă mulţumiri, urări călduroase grupului. Prichindeii au fost, însă, cei mai fericiţi, zâmbind larg în fotografiile făcute cu cei din echipă.
Şoferii care aşteptau la unul dintre semafoarele de lângă Teatrul Naţional „Marin Sorescu” au fost, de asemenea, salutaţi de prezentatorii de la radio şi au primit autocolante pentru maşinile lor.
Cei care au fost pe frecvenţă între orele 11.00 – 12.00 au putut asculta şi o dedicaţie romantică făcută în direct, prin telefon, de un tânăr care s-a întâlnit cu echipa.
În curând, Radio Sud va lansa un concurs pentru a-i răsplăti pe cei care lipesc stickerele pe maşini. Între timp, rămâneţi pe frecvenţa 97,4 FM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS