12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMotociclist lovit de bolidul directorului Ocolului Silvic Mehedinţi

Motociclist lovit de bolidul directorului Ocolului Silvic Mehedinţi

Sorin Nicolicioiu, directorul Ocolului Silvic Mehedinţi, a provocat joi dimineaţă un accident de circulaţie, în urma căruia a rănit un motociclist care circula regulamentar. Sorin Nicolicioiu conducea un Audi, iar la o intersecţie semaforizată din centrul municipiului Drobeta Turnu Severin nu a acordat prioritate unui motociclist care circula regulamentar. În urma impactului, motociclistul a fost rănit, bărbatul ajungând cu multiple fracturi la spital.
Medicii l-au stabilizat pe motociclist şi l-au transportat la secţia de chirurgie a spitalului judeţean, pentru investigaţii suplimentare, potrivit Aurorei Grămescu, medic la SJA Mehedinţi.
Directorul Ocolului Silvic Mehedinţi a spus că a făcut stopul, dar nu i s-a oprit maşina. „Eu am făcut stopul, dar nu l-am văzut, pentru că a venit din scurt cu motocicleta şi l-am lovit. Asta e!“, a spus directorul Ocolului Silvic Mehedinţi. Bolidul directorului a fost avariat în partea stângă. Poliţia i-a suspendat lui Nicolicioiu permisul de conducere şi i-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS