10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Explozie într-o garsonieră din 1 Mai

Craiova: Explozie într-o garsonieră din 1 Mai

O batrână de 82 de ani a fost rănită ușor în urma unei explozii produse în această dimineață, în garsoniera sa din bl. P2, în cartierul craiovean 1 Mai. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, pompierii Detașamentului 1 fost solicitați să intervină sâmbătă dimineață, în jurul orei 05.00, la blocul P2 din cartierul 1 Mai, zona „Ciupercă”, unde s-a produs o explozie din cauza unei acumulări de gaze.

Deflagrația nu a fost urmată însă de un incendiu, iar proprietara garsonierei, o bătrână de 82 de ani, a suferit arsuri ușoare la nivelul mâinilor. Din cercetarile făcute de pompierii craioveni s-a stabilit că, cel mai probabil, femeia a uitat aragazul deschis, iar î momentul în care a aprins becul s-a produs explozia. În urma deflagrației a fost distrusă ușa de la intrare a locuinței femeii și a fost avariată ușa apartamentului vecin.

Pompierii craioveni au mai precizat că, deși a fost ranită ușor în urma exploziei, femeia a avut noroc că s-a trezit la acea oră. Daca nu se trezea, exista riscul să moară în somn, intoxicată cu gazele scăpate de aragazul uitat deschis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS