10.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalO judecătoare a rupt gardul cu Jaguarul

O judecătoare a rupt gardul cu Jaguarul

O judecãtoare de la Tribunalul Mehedinţi a provocat un accident sâmbãtã dupã-amiazã. Femeia se afla la volanul unui Jaguar şi se întorcea, împreunã cu fiul sãu de şapte ani, de la o petrecere aniversară. Maşina magistratului a lovit un alt autoturism, apoi a trecut printr-un gard din lemn, oprindu-se într-o casã.
Deşi susţine cã a respectat semaforul, era practic imposibil ca maşina sã fi prins o vitezã atât de mare dacã ar fi plecat de pe loc.
„Eu am respectat semaforul şi când am plecat de pe loc a venit acel şofer, nu a oprit şi l-am lovit în plin pentru cã aveam trecere, de unde era sã ştiu cã vine?! Eu nu aveam vitezã“, a spus magistratul.
„În dupã-amiaza zilei de 16 februarie, la intersecţia strãzilor Smârdan şi Mareşal Averescu a avut loc un accident de circulaţie produs pe fondul nerespectãrii culorii roşii a semaforului, soldat cu rãnirea uşoarã a unuia dintre şoferi. Deocamdatã nu se ştie care dintre şoferi a trecut pe roşu, ambii susţin cã au respectat semaforul. În continuare se fac cercetãri“, a declarat Marin Mihai, subinspector la IPJ Mehedinţi.
Proprietarul casei ce a rãmas fãrã gard a reuşit sã fugã în ultimele clipe din calea maşinii care s-a oprit în peretele imobilului.
„Eram în curte, am vãzut accidentul, dar nu mã mai mirã nimic, pentru cã a fost un accident tipic acestei strãzi. Toţi pleacã de jos din pantã, prind vitezã şi uitã cã aici au semafor, aşa a fãcut şi doamna. Din cauza acestor lucruri eu nici nu îmi ţin copiii în partea asta de curte, pentru cã mã aştept sã mã trezesc cu maşini peste mine în casã!“, a spus proprietarul casei.
Atât judecãtoarea, cât şi celãlalt şofer susţin cã au respectat culoarea verde a semaforului, însã ancheta poliţiei va demonstra cine a încãlcat regulile de circulaţie. Deocamdatã, judecãtoarea va trebui sã plãteascã gardul distrus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS