Craiova: Pelerinaje organizate în luna martie de Centrul “Sfântul Nicodim”

Centrul de Pelerinaj “Sfântul Nicodim” al Mitropoliei Olteniei organizează în luna martie mai multe pelerinaje la mănăstiri din România. Cu acest prilej, sâmbătă, 2 martie, va avea loc un pelerinaj la Mănăstirea Prislop din judeţul Hunedoara, unde se va vizita biserica, mormântul părintelui Arsenie Boca, Izvorul şi Chilia Sfântul Ioan de la Prislop. De asemenea, grupul de credincioşi, însoţit de părintele Sorin Dumitru, va merge la Mănăstirea Lainici din judeţul Gorj, unde va participa la Paraclisul Maicii Domnului – Grabnic Ajutătoare, la Mănăstirea Vişina şi la Mănăstirea Strâmba Jiu. Costul pelerinajului este de 80 lei de persoană.

Un alt pelerinaj va avea loc în data de 3 martie, la Mănăstirea Frăsinei, la Catedrala Episcopala din Râmnicu Vâlcea, la Mănăstirea Dintr-un Lemn şi Mănăstirea Surpatele din judeţul Vâlcea, preţul pelerinajului fiind de 65 lei de persoană.

Ultimul pelerinaj organizat de Centrul Mitropoliei Olteniei se va face în judeţul Argeş, în zilele de 24 şi 25 martie. Cu acest prilej, credincioşii vor participa la Sfânta Liturghie care va fi săvârşită la Mănăstirea Triviale de lângă Piteşti şi vor merge la Mănăstirea Curtea de Argeş, unde se vor putea închina la moaştele Sfintei Muceniţe Filofteea şi vor putea admira mormintele voievozilor. Tot aici, credincioşii vor vizita Fântâna Meşterului Manole, vor participa la slujba de Priveghere şi a doua zi, de Buna Vestire, la slujba arhierească a Sfintei Liturghii. În cadrul pelerinajului, se vor vizita în continuare mănăstirile Negru Vodă, Ciocanul, Robaia, Cotmeana şi Nămăşeti. Costul pelerinajului este de 160 lei de persoană.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Top