12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAtenţie, circulaţi pe carosabil, trotuar închis

Atenţie, circulaţi pe carosabil, trotuar închis

Când va fi reparat gardul de la stadionul Tineretului, în care un şofer neinspirat a intrat cu autoturismul, şi, mai ales, cine va face acest lucru? Nu de alta, dar trecătorii sunt nevoiţi pe o distanţă de patru-cinci metri să meargă pe carosabil, fiindcă trotuarul este blocat. Pericol este şi dacă aceştia s-ar apropia prea mult de gardul care stă gata-gata să se prăbuşească, dar şi atunci când circulă direct pe bulevard, la câţiva centimetri de autoturismele care trec în viteză.
Administratorul stadionului Tineretului spune că această stare de fapt va lua sfârşit în momentul în care firma de asigurări Carpatica va plăti asigurarea şoferului care „s-a tamponat“ cu gardul. „Cel care a distrus gardul stadionului are asigurare la firma Carpatica. Atunci când aceasta ne va asigura că vom primi fonduri pentru reparaţii, vom demara lucrările. Până atunci, eu nu pot să las trecătorii să se apropie de acel gard care abia se ţine“, a explicat Bogdan Pâncu, directorul Clubului Sportiv Județean Știința „U“ Craiova.
Reprezentanţii firmei de asigurări confirmă că în acest caz s-a deschis un dosar şi urmează să fie făcut un deviz de administratorul stadionului ori de firma de asigurări. Banii ar urma să ajungă la partea păgubită în zece zile, dar nu este exclus ca termenul să fie mult mai mare.
Maria Cernătescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS