14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPosesori de mandate încarceraţi de poliţiştii doljeni

Posesori de mandate încarceraţi de poliţiştii doljeni

În acest sfârşit de săptămână în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii doljeni pe linia executării mandatelor au fost depistate, prinse şi încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă patru persoane, după cum urmează:
În urma activităţilor întreprinse de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din cadrul Postului de Poliţie Drănic l-au depistat şi prins pe Andrei Nicolae Emil, de 23 de ani, din localitate pe numele căruia Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt din autoturisme şi un furt de motoscuter. Faptele au fost comise în cursul lunii aprilie 2011 în localităţile Mârşani, Rojişte, Bratovoeşti şi Teasc.
În cadrul unei acţiuni organizate şi executate pe linie de urmăriţi şi mandate de către lucrătorii Secţiei Poliţie Rurală 10 Poiana Mare şi a posturilor de poliţie arondate a fost prins, în comuna Piscu Vechi, Burtea Doru, de 21 ani, din localitate, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Calafat mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă. Cel în cauză era pus în urmărire la nivel naţiona din luna martie 2012 şi internaţional din luna iunie a aceluiaşi an.
Poliţiştii Secţiei 6 Craiova au încarcerat-o în arestul inspectoratului pe Stancu Jajela, de 29 de ani, cu domiciliul în Craiova pe numele căreia Judecătoria Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, având o pedeapsă de 4 ani pentru furt calificat. Stancu Jajela figura urmărită la nivel naţional.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipale Băileşti în urma investigaţiilor efectuate l-au depistat şi prins, în comuna Galiciuica, pe C. Ştefăniţă, de 22 de ani, din localitate, care are de executat o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS