5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Prins la furat într-un autoturism

Craiova: Prins la furat într-un autoturism

Un bărbat de 52 de ani din Craiova, Valeriu M., a fost prins de poliţişti în timp ce sustrăgea mai multe bunuri dintr-un autoturism. Ieri, în jurul orei 13.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie au fost sesizaţi la112 de către Ionuţ C., 25 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în parcarea din faţa blocului de domiciliu, a observat un bărbat care se afla în autoturismul său. 
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Compartimentului furturi din auto care l-au depistat şi prins pe hoţul în vârstă de 52 de ani, , în timp ce sustrăgea o butelie pentru aragaz şi alte bunuri, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 250 lei. 
Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova unde i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Ulterior Valeriu M. a fost reţinut şi introdus în arestul inspectoratului pe bază de ordonanţă, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS