10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident grav produs din cauza vitezei

Accident grav produs din cauza vitezei

Un şofer de 32 de ani, din comuna doljeană Poiana Mare, a fost rănit grav luni, după ce a lovit două capete de pod, a distrus un gard şi a retezat un stâlp de beton cu maşina pe care o conducea.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au comunicat că, luni, în jurul orei 14.00, Daniel Buzatu, de 32 de ani, din Poiana Mare, în timp ce conducea un Opel Vectra înmatriculat în Bulgaria pe DN 55 A, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un cap de pod, apoi a fost proiectat în gardul unui imobil, apoi în alt cap de pod şi s-a oprit într-un stâlp de beton al reţelei de energie electrică. În urma impactului violent, şoferul a fost rănit grav şi transportat la Spitalul din Calafat, fiind transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Medicii au stabilit că tânărul şofer a suferit un traumatism cranio-cerebral acut şi o fractură de bazin. Pasagerul din maşina condusă de Buzatu, Nicuşor Dinu, de 21 de ani, din aceeaşi localitate, a suferit leziuni mai uşoare şi nu a rămas internat.
În urma cercetărilor făcute la faţa locului, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a produs din vina şoferului, care circula cu viteză excesivă. El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Un accident asemănător s-a înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Craiova. Un tânăr, de 24 de ani, a pierdut controlul direcţiei maşinii pe care o conducea, un BMW înmatriculat în Bulgaria, s-a răsturnat şi s-a izbit violent de un gard de beton. Şoferul şi o pasageră de 26 de ani au fost răniţi grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS