12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRudolf, salvat de poliţiştii de frontieră

Rudolf, salvat de poliţiştii de frontieră

Un pui de căprioară a fost salvat de poliţiştii de frontieră din Orşova. În urmă cu o săptămână, o patrulă a poliţiei de frontieră a fost alertată de doi tineri că pe DE 70, în zona localităţii Vârciorova, pe viaductul Târziului, este un pui de căprioară care nu mai putea să meargă, deoarece avea picioarele lovite. Puiul de căprioară, de un an, a fost transportat în siguranţă la sediul subunităţii de poliţie, iar un medic veterinar i-a acordat toate îngrijirile, fiind nevoie ca picioarele din faţă să îi fie băgate în ghips.

Poliţiştii de frontieră i-au asigurat puiului de căprioară întreaga medicamentaţie necesară, cât şi hrana zilnică. Puiul de căprioară a primit şi un nume, Rudolf, este răsfăţatul poliţiştilor de frontieră, întreaga unitate fiind ataşată de micul animal.
Reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Mehedinţi au fost anunţaţi şi au fost de acord ca puiul de căprioară să rămână în grija poliţiştilor de frontieră orşoveni până la vindecare, urmând să fie eliberat în zona în care a fost găsit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS