13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal pe DN 56

Accident mortal pe DN 56

O tânără de 21 de ani, din Mehedinţi, a încetat din viață duminică, în urma politraumatismelor suferite după ce a pierdut controlul asupra maşinii pe care o conducea. Autoturismul a derapat din cauza poleiului, s-a dat de mai multe ori peste cap şi s-a oprit cu roţile în sus în afara părţii carosabile.
Accidentul s-a produs pe DN 56, în apropiere de localitatea Hinova. Şoferiţa mergea spre Drobeta Turnu Severin şi se pare că a apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Poliţiştii şi medicii ajunşi la faţa locului au găsit-o pe tânără pe marginea străzii, ea reuşind să iasă din maşina răsturnată şi să se târască câţiva metri, pentru a ajunge la stradă și a cere ajutor.
Tânăra a fost transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin în stare foarte gravă. „Ajunşi la locul accidentului, am găsit victima scoasă din maşina răsturnată, în condiţii de hipotermie, cu o temperatură de 33 de grade Celsius la nivelul tegumentelor, şi instabilă hemodinamic şi cu foarte multe politraumatisme suferite în urma accidentului. Cea mai mare problemă era contuzia toracică, găsindu-se la ecografie sânge acumulat în cavitatea toracică“, a declarat Aurelia Veropaeva, medic la SJA Mehedinţi.
Din păcate, după câteva ore, tânăra a încetat din viață în urma complicațiilor.
Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS