27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMaia Morgenstern vine la TNC

Maia Morgenstern vine la TNC

Actriţa Maia Morgenstern va poposi la Teatrul Naţional „Marin Sorescu“, având rolul principal într-o piesă în premieră, în regia lui Chris Simion. Este vorba despre „Maitreyi“, frumoasa poveste de dragoste dintre fata cu acelaşi nume şi scriitorul Mircea Eliade.
Reprezentaţia va avea loc în sala mare a Naţionalului craiovean pe 4 februarie, începând cu ora 19.00. Timp de peste două ore, publicul îi poate vedea pe Maia Morgenstern, Ailyn Cadîr, Vlad Zamfirescu, Doru Ana, Anca Sigartău, Jasmine Iliescu, Carla Maria Teaha, Marius Chivu, Radu Micu şi Teodora Garofil, dând viaţă poveştii scrise de Mircea Eliade după ce a fost dat afară din casa lui Narendra Sen, tatăl lui Maitreyi. Spectacolul are o dramatizare dublă, realizată şi cu intervenţii din „Dragostea nu moare“, scrisă ca răspuns de Maitreyi Devi. Este prima dată când aceste două puncte de vedere se întâlnesc pe o scenă de teatru.
Coregrafia este semnată de Carmen Pesantez, scenografia îi aparţine Adinei Mastalier, iar preţul unui bilet la acest spectacol-premieră este de 100 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS