21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalLa furat de chiloţi în supermarket

La furat de chiloţi în supermarket

Patru persoane, dintre care doi elevi minori, s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, joi, după ce au fost prinse încercând să sustragă diverse bunuri din trei hipermarketuri din municipiul Craiova, printre care lenjerie intimă, produse cosmetice sau băuturi alcoolice.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, joi, în jurul orei 11.00, agenţii Secţiei 5 au fost anunţaţi de agenţii de pază ai hipermarketului Kaufland din cartierul Craioviţa Nouă că au prins un minor care încerca să plece din magazin cu două sticle de whisky fără să le plătească. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au stabilit că este vorba de Mihai M., de 14 ani, un elev din Craiova, care, cu o zi înainte, furase din acelaşi hipermarket alte patru sticle de whisky, pe care le-a vândut cu 80 de lei unui craiovean.
În aceeaşi zi, în jurul orei 17.15, Iulian P., de 17 ani, tot elev şi tot din Craiova, a fost prins dosind produse cosmetice (creme), în valoare de 50,28 lei, din acelaşi hipermarket. În jurul orei 18.00, poliţiştii Secţiei 3 au fost chemaţi la hipermarketul Kaufland de pe Calea Bucureşti, unde agenţii de pază îl depistaseră pe Constantin Hrişcan, de 26 de ani, din Slatina, care sustrăsese un fier de călcat şi mai multe produse cosmetice, în valoare totală de 474,99 lei.
Două ore mai târziu, în jurul orei 20.00, poliţiştii craioveni au fost chemaţi la un eveniment asemănător. De data acesta, solicitarea a venit din partea agenţilor de pază de la Electroputere Parc, care au anunţat că au surprins o tânără care sustrăsese din Auchan chiloţi şi sutiene în valoare totală de 284,37 de lei. Oamenii legii au stabilit că persoana identificată de agenţii de pază se numeşte Mihaela Mitrică, de 32 de ani, din Craiova. Poliţiştii craioveni au mai precizat că în toate cele patru cazuri au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS