9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVitezomani opriţi în maşini parcate

Vitezomani opriţi în maşini parcate

Doi tineri, unul din Craiova şi altul din Bechet, au produs, miercuri seară, în municipiul Craiova, două accidente în urma cărora unul dintre ei a fost rănit grav, iar mai multe autovehicule parcate au fost avariate.
Primul accident a avut loc pe bulevardul 1 Mai, în jurul orei 19.00, când un tânăr de 19 ani din Bechet care conducea un Fiat înmatriculat în Bulgaria, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în parcarea de pe partea dreaptă a drumului, unde a lovit şi avariat patru autoturisme – un Daewoo Cielo şi trei Daewoo Matiz. Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat pentru GdS că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula tânărul şofer. Acesta a fost amendat şi urmează să-i despăgubească pe proprietarii maşinilor avariate.
O jumătate de oră mai târziu, pe strada Calea Severinului, Cătălin Predoaică, de 32 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un Opel Tigra, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit un tir care era parcat pe marginea drumului, pe sensul opus de mers. În urma accidentului, şoferul a suferit o fractură de claviculă şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a rămas internat. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, care a  indicat o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au mai precizat că şoferul este cercetat pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS