13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUSL înseamnă izolare față de Europa

USL înseamnă izolare față de Europa

Întreaga atitudine a USL din ultimele 7 luni conduce la concluzia că obiectivul acestei alianțe este să izoleze România de Uniune și, ulterior, să scoată România din UE. USL este o formațiune anti-europeană și ostilă interesului național, pentru care primează exclusiv interesele proprii.
România este condusă în direcția greșită de un Guvern anti-european, care scoate țara în afara UE.
USL înseamnă pentru România scădere economică, bătaie de joc faţă de bugetul naţional şi fondurile europene, izolare și dispreţ faţă de justiţie.
De aproape 7 luni de când guvernează, USL se luptă cu Europa în loc să se lupte pentru economie, pentru mai multe locuri de muncă mai bine plătite, pentru scăderea inflației, pentru absorbția de fonduri europene. USL a intrat în război cu Europa pentru că Europa nu îi lasă să fure. Iar din acest motiv, USL este gata să scoată România din UE.
În acest moment, România este atacată din interior de USL, forța politică aflată la putere. Primul ministru, Victor Ponta, a declarat că România n-ar fi trebuit să intre în UE dacă ar fi știut că pentru asta trebuie să avem instituții precum DNA și ANI. Miniștrii USL protestează împotriva anchetelor judiciare. Liderii USL nu încetează să atace instituțiile anticorupție și, prin asta, să se dezică de valorile care ne apropie de Uniunea Europeană: integritatea, corectitudinea, respectul pentru lege.
Cine spune că n-ar fi trebuit să intrăm în UE spune de fapt că e gata să scoată România din UE. Cine spune că ne-ar fi fost mai bine fără DNA și ANI spune că este gata să legalizeze și să generalizeze corupția și fărădelegea.
Cine se declară împotriva Uniunii Europene se declară împotriva fiecărui cetățean, fiecărui sat și oraș din România.
Cu USL la guvernare, România s-a confruntat cu un blocaj al fondurilor europene fără precedent. Asta, pentru că prioritatea USL a fost să se lupte cu Europa pentru ambițiile politice ale liderilor săi, în loc să colaboreze cu instituțiile europene pentru fondurile de care românii au mare nevoie.
Cum ar arăta România în afara UE guvernată de USL? Ar fi o țară fără fonduri pentru canalizare la sate, dar cu cozi la vize de călătorie. Ar fi o țară fără locuri de muncă în Europa,  fără bani trimiși acasă, dar cu șomaj umflat de cei ce se întorc în căutare de locuri de muncă. Ar fi o țară fără subvenții agricole europene, o țară uitată și izolată. Ar fi o țară fără justiție, în care şefii USL și-ar face de cap nestingheriți. Ar fi o țară fără bani, în care taxele și impozitele mărite, ar fi singura soluție a USL pentru a aduce bani la buget.
Niciodată în șase ani, poziția României în Uniunea Europeană nu a fost mai fragilă ca acum. Niciodată un Guvern al României nu a fost privit cu atâta neîncredere de celelalte state membre ale Uniunii Europene. Niciodată românii nu au trebuit să suporte rușinea pe care propriul Guvern a adus-o prin insulte la adresa liderilor europeni, prin declarații și decizii anti-europene. Niciodată un Guvern al României nu a îndrăznit să îi îndemne pe români la ură față de Uniunea Europeană.  Niciodată românii nu au fost în pericol să piardă atât de mult când aveau atât de mult de câștigat.
Românii au de ales între a trăi în Uniunea Europeană și a ieși în afara ei. Alianța România Dreaptă (ARD) păstrează România în Europa şi e garanţia democraţiei de tip european. USL scoate România din Europa şi întoarce ţara cu 20 de ani în urmă.
În 9 decembrie 2012, fie reușim împreună, fie stăm acasă și lăsăm România cu inima frântă.
În 9 decembrie 2012, prin votul nostru, repornim inima României!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS