10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoţi fi Moş Crăciun pentru copiii din mediul rural

Poţi fi Moş Crăciun pentru copiii din mediul rural

Filarmonica „Oltenia“ găzduieşte miercuri, începând cu ora 19.00, spectacolul caritabil „Scrisori către Moş Crăciun“, susţinut de instrumentistul Adrian Radu din cadrul Filarmonicii „Oltenia“, Costinela Ungureanu şi Radu Tudor, actori ai Companiei de Teatru Teatrulescu, Radu Ionescu, finalist la spectacolul „Românii au talent“, şi vicecampioana mondială la balet, Ioana Ghivercea.
Evenimentul face parte din campania de strângere de fonduri a organizaţiei World Vision, „Anul acesta fii şi tu Moş Crăciun!“, ce se desfăşoară în perioada 3-23 decembrie, şi are drept scop împlinirea tot mai multor dorinţe ale copiilor săraci din mediul rural. „Am fost în diverse comune de unde am strâns scrisori de la copii, foarte emoţionante. Printre dorinţe se află visul de a-şi putea continua studiile, bucuria de a avea o păpuşă nouă sau de a avea ce pune pe masa în seara de Ajun“, a precizat Ana Maria Moţăţeanu, reprezentant World Vision Craiova.
Fiind un spectacol caritabil, participarea la eveniment se face pe bază de invitaţie în contul unei donaţii de minimum 20 de lei. Invitaţiile se pot procura de la sediul World Vision România – Birou Zonal Dolj sau direct de la Filarmonica „Oltenia“, în seara spectacolului.
Toţi cei care vor face o donaţie mai mare de 20 de lei se vor putea înscrie la „Tombola de Recompense a Moşului“ din 7 ianuarie 2013 şi vor avea posibilitatea să câştige diferite premii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS