8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBraşovean găsit înecat în Dunăre

Braşovean găsit înecat în Dunăre

În timp ce se afla la o plimbare pe malul Dunării, în apropierea Viaductului Cerna din Mehedinţi, un bărbat a zărit în fluviu un cadavru care plutea. Speriat, bărbatul a sunat la 112 şi a alertat pompierii şi poliţia. Oamenii legii au stabilit că este vorba despre colonelul Mircea Gavrilă, fostul adjunct al comandantului Grupării Mobile de Jandarmi din judeţul Braşov. Trupul bărbatului zăcea de mai bine de o zi în apele Dunării.
„Eu mă plimbam pe malul Dunării şi am văzut un cadavru că plutea pe Dunăre. Era cu faţa în jos, nu era departe de mal. Am sunat la 112“, a spus martorul.
Pompierii din Orşova au acţionat cu o barcă pneumatică pentru a aduce cadavrul la mal. Nimeni nu îşi explică cum a ajuns braşoveanul aici sau de ce s-a înecat.
„Ofiţerul de serviciu a fost anunţat prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe  Dunăre se află un bărbat înecat. Oamenii legii au constatat că bărbatul înecat se numeşte Mircea Gavrilă, are 47 de ani, şi este din localitatea Comăneşti, judeţul Braşov. În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cauzele ce au dus la deces“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Mehedinţi.
Cadavrul a fost preluat de Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei, rezultatul fiind aşteptat pentru stabilirea cauzelor morţii. Poliţiştii iau în calcul o posibilă crimă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS