21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei maşini avariate de o şoferiţă cu BMW

Trei maşini avariate de o şoferiţă cu BMW

O tânără de 21 de ani din Craiova a fost amendată cu 1.840 de lei, după ce, duminică noapte, în timp ce conducea un BMW pentru care nu avea RCA, a pierdut controlul direcţiei şi a avariat trei maşini aflate într-o parcare de pe partea dreaptă a bulevardului Nicolae Titulescu din localitate.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, Mihaela Pârvu, de 21 de ani, din Craiova, care conducea duminică noapte, în jurul orei 1.00, un BMW pe bulevardul Nicolae Titulescu dinspre Centru către Billa, a scăpat maşina de sub control şi a intrat în parcarea de pe partea dreaptă a drumului, unde a lovit în plin o Dacie Break şi a proiectat-o într-un bloc de locuinţe. Apoi, BMW-ul a lovit un stâlp de beton şi a ricoşat în alte două maşini parcate în apropiere, un Ford Escort şi un Opel Astra, după care a fost proiectată pe scuarul care separă sensurile de  mers.
Poliţiştii de la Rutieră care au ajuns la locul accidentului au stabilit că tânăra şoferiţă a pierdut controlul direcţiei din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, asfaltul fiind ud la acea oră.
Când i-au cerut actele, ofiţerii de la Rutieră au constatat că Mihaela Pârvu nu avea o poliţă RCA valabilă pentru maşina pe care o conducea şi nici certificatul de înmatriculare al BMW-ului. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că şoferiţa a fost amendată cu suma totală de 1.840 de lei pentru că nu avea RCA, nu avea actele maşinii la ea şi pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. De asemenea, oamenii legii au dispus retragerea certificatului de înmatriculare al maşinii şi i-au luat plăcuţele cu numerele. În plus, tânăra trebuie să repare atât maşina pe care o conducea, cât şi pe cele pe care le-a avariat în parcare. Proprietarul Opelului Astra, un bărbat din Rovinari care a venit în Craiova în vizită la fiul său, a precizat pentru GdS că o va da în judecată pe tânăra şoferiţă pentru a recupera banii cu care îşi va repara maşina avariată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS