8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBiciclist lovit mortal de un autocar pe centura Severinului

Biciclist lovit mortal de un autocar pe centura Severinului

Un biciclist şi-a pierdut viaţa vineri dimineaţă, pentru că nu a oprit la stop când a vrut să traverseze centura de ocolire a municipiului Drobeta Turnu Severin şi a fost lovit de un autocar care mergea spre Italia. Bărbatul nu a mai avut nici o şansă şi a decedat pe loc.
Martorii spun că tragedia ar fi fost evitată dacă în zonă ar exista un sens giratoriu, strada fiind prea lată ca să o traversezi dintr-o parte în alta fără să fii prins la mijloc de maşini.
„Este foarte periculos aici să treci dintr-o parte în alta. Dacă vrei să o iei spre Dudaş, trebuie să stai să nu mai vină nici o maşină şi atunci să treci în fugă, pentru că strada este mare şi nu ai timp să treci normal, şi nici nu opreşte nimeni să îţi dea ţie prioritate“, a spus un martor.
Cel mai probabil, biciclistul mergea la muncă. Până la prânz, poliţia încă nu reuşise să îi afle identitatea.
„Un biciclist care nu a respectat semnele de circulaţie, mai exact cedează trecerea, a fost lovit de un autocar care mergea spre Italia. Din păcate, biciclistul a decedat. În continuare se fac cercetări“, a declarat Titi Zorzoliu, comisar în cadrul  IPJ Mehedinţi.
Autocarul înmatriculat în România era gol, se îndrepta spre Italia şi cel mai probabil a avut şi viteză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS