12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident cu patru răniţi la Coteana

Accident cu patru răniţi la Coteana

Patru persoane au necesitat, ieri, îngrijiri medicale în urma coliziunii dintre un Ford Fiesta şi un Logan, pe DJ 546, la intrarea în comuna Coteana, judeţul Olt.
La faţa locului, în jurul orei 13.30, a ajuns un echipaj SMURD Slatina împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă. Salvatorii au găsit cele două autoturisme lovite frontal stânga şi pe cele patru victime în afara acestora, conştiente.
Paramedicii au acordat îngrijiri medicale pasagerului din dreapta faţă al autoturismului Ford Fiesta, Gheorghe E., de 57 de ani, din localitatea Ulmi, care a fost găsit de aceştia conştient, stabil hemodinamic şi respirator, prezentând traumatism cranio-facial şi traumatism membru superior stâng. După acordarea primului ajutor, pacientul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean din Slatina. La același spital a ajuns şi şoferul autoturismului Ford, Gheorghe P., de 58 de ani, din Slatina, care prezenta traumatisme la membrele inferioare, excoriaţii la membrele superioare şi dureri lombare puternice. Celelalte două victime, ambele de sex masculin, şoferul şi pasagerul din Logan, au fost transportate tot la UPU Slatina, fără răni sau traumatisme grave.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS