17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-au luat la bătaie din cauza albinelor

S-au luat la bătaie din cauza albinelor

http:http://www.youtube.com/watch?v=qC2-qu1wv_o

Doi bărbaţi, unul din Craiova şi altul din localitatea doljeană Marotinu de Sus, s-au bătut după ce albinele primului au speriat calul celui din urmă. Scandalul dintre cei doi bărbaţi a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în gospodăria apicultorului craiovean, iar filmul a fost difuzat ieri de România Tv.
În imaginile surprinse de camera video se vede cum un bărbat intră în curtea apicultorului şi încearcă să-l lovească pe acesta cu ciomagul cu care îşi conducea calul, însă nu reuşeşte şi este pus jos de proprietarul stupilor. În scurt timp, în gospodărie intră un alt bărbat, care îl loveşte din spate pe apicultor, după care agresorii pleacă.
Reprezentanţii IPJ Dolj au declarat că încăierarea a avut loc sâmbătă, 2 iunie, în jurul orei 14.30, în localitatea doljeană Marotinu de Sus. Cel care intră în gospodăria apicultorului este Gheorghe Rădulescu, iar proprietarul stupilor este Constantin Surdu. Poliţiştii au stabilit că sătenii din Marotinu de Sus sunt supăraţi că albinele lui Surdu sunt un pericol pentru animale şi copii. Sâmbătă, albinele lui Surdu au speriat calul lui Rădulescu, care trecea cu căruţa prin zonă, iar după un schimb de înjurături, Rădulescu a intrat în curtea apicultorului.
Poliţiştii doljeni au precizat că Rădulescu a fost amendat cu 200 de lei pentru încăierarea provocată. Ieri, Surdu a depus o plângere împotriva lui Rădulescu pentru comiterea infracţiunii de violare de domiciliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS