7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalStrada Brestei, închisă la kilometrul 0

Strada Brestei, închisă la kilometrul 0

Porţiunea din strada Brestei, cuprinsă între intersecţia cu strada Bibescu şi intersecţia cu strada Unirii, a fost închisă ieri-dimineaţă şi va rămâne aşa până pe 1 iunie. Motivul închiderii îl reprezintă turnarea ultimului strat de asfalt pe porţiunea de şosea care face legătura între strada Brestei şi sensul giratoriu de sub pasajul suprateran. Cu aceeaşi ocazie, urmează să fie finalizate şi trotuarele în zona respectivă.
„Am profitat de oprirea ploii pentru a turna şi al doilea strat de asfalt pe această porţiune de drum, astfel încât să nu mai fie nevoie să închidem ulterior această zonă“, a explicat Mihăiţă Iscru, inginer-şef la Agenţia Craiova a SCT Bucureşti, şef de şantier pe partea de drumuri din jurul pasajului suprateran.
Primăria Craiova a anunţat ieri, printr-un comunicat, că începând de duminică, 3 iunie, ora 15.00, se va putea circula fără restricţii prin sensul giratoriu de la kilometrul 0, inclusiv pe bretelele de lângă pasajul suprateran, reluându-se astfel traficul între bulevardul Nicolae Titulescu şi Calea Bucureşti, prin Valea Vlăicii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS