10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAtacat de câinele poliţiei

Atacat de câinele poliţiei

Un tânăr de 24 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost atacat din senin de un câine al IPJ Mehedinţi. Tânărul își plimba animalul de companie când s-a repezit asupra lor câinele poliției, care a atacat chiar lângă ofiţerul care trebuia să aibă grijă de el.
„Eram cu bicicleta şi cu câinele meu, mă plimbam. Eram chiar pe strada din faţa poliţiei, când dintr-o parcare a sărit un câine-lup şi a venit spre mine şi spre câinele meu. Apoi am văzut că acel câine nu era singur, era câinele poliţiei, pentru că era un poliţist cu el, dar nu îl avea în lesă şi nici botniţă nu avea. Câinele meu era în lesă şi nici nu este violent, nu este antrenat să atace. Am sunat la 112 să cer să mi se acorde sprijin şi mi s-a spus să aştept. Am stat mai bine de 20 de minute şi nu a venit nimeni la mine. Eu am reuşit să mă apăr cu bicicleta, a muşcat din roată, dar pe câinele meu l-a muşcat de cap. Cel mai mult m-a deranjat că poliţistul care era cu câinele-lup nu a făcut nimic“, a povestit tânărul.
Acesta a depus o plângere la poliție pentru ceea ce i s-a întâmplat.
Poliţistul care trebuia să aibă grijă de câine nu a dorit să facă nici un comentariu. Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, a spus că s-a deschis o anchetă ce îl vizează pe poliţistul responsabil cu câinii instituţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS