8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFlagrant la traficanţi de droguri

Flagrant la traficanţi de droguri

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au reţinut vineri patru tineri din Craiova şi comuna doljeană Bârca, acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri.
Procurorii DIICOT au organizat, joi, cu sprijinul ofiţerilor BCCO Craiova şi ai SRI, şi cu ajutorul Serviciului de Operaţiuni Speciale, o acţiune pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în traficul de droguri de risc, mai exact canabis. Oamenii legii au organizat un flagrant în urma căruia au fost prinşi Luis Gabriel Stepan, de 26 de ani, şi Cezar Andrei Tulitu, de 21 de ani, ambii din Craiova, care încercau să vândă 30 de grame de canabis cu 500 de euro unui… poliţist sub acoperire.
După prinderea în flagrant a celor doi tineri, anchetatorii au stabilit că drogurile fuseseră procurate din Spania de Mihai Bogdan Curiman, de 30 de ani, din comuna doljeană Bârca, iar de distribuţia lor se ocupa Ion Călin, de 22 de ani, din Craiova.
Cei patru tineri au fost audiaţi şi reţinuţi joi, iar vineri dimineaţă procurorul DIICOT alături de ofiţeri antidrog ai BCCO Craiova şi poliţişti au efectuat percheziţii la domiciliile celor patru. Acasă la Curiman au fost găsite 440 de grame de canabis, dar şi un pistol cu zece cartuşe pe care acesta nu îl deţinea în mod legal. Anchetatorii au mai precizat că cei patru tineri vor fi prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS