16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFetiţă bruscată de un preşedinte de asociaţie

Fetiţă bruscată de un preşedinte de asociaţie

O fetiţă de 12 ani, elevă la Şcoala nr. 2 din Craiova, a fost bruscată aseară de preşedintele Asociaţiei de proprietari Piaţa Unirii, care a tras-o de mâini şi a băgat-o în sediul asociaţiei, deranjat că aceasta stătea cu picioarele pe gardul de la locul de joacă. Fetiţa ieşise de la cursuri şi, împreună cu colegii, s-a dus la locul de joacă de lângă blocul-turn N de la kilometrul zero al oraşului. La un moment dat, potrivit spuselor poliţiştilor locali, preşedintele asociaţiei, Dan Doruleţ Rotariu, a ieşit nervos din bloc, a tras-o pe fată de mâini şi a intrat cu ea în sediul asociaţiei.

Colegii au alertat poliţia locală

Speriat de ceea ce i s-ar putea întâmpla fetei, unul dintre colegi a alergat până la postul fix de poliţie locală de lângă prefectură.
Sosiţi imediat la faţa locului, poliţiştii l-au amendat pe preşedinte cu 300 de lei pentru tulburarea liniştii publice. Şi părinţii fetei au ajuns într-un suflet la asociaţie, cerându-i socoteală lui Rotariu.
Potrivit poliţiştilor locali, preşedintele a motivat că a tras-o pe fetiţă de mâini în sediu deoarece stătea cu picioarele pe gard şi i-a luat vopseaua. Cât despre faptul că a băgat-o în sediu, Rotariu a motivat că dorea să stea de vorbă cu părinţii ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS