3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLa IPJ Mehedinţi, comandanţii se schimbă ca şosetele

La IPJ Mehedinţi, comandanţii se schimbă ca şosetele

În ultimele luni, Inspectoratul de Poliţie Mehedinţi a avut trei comandanţi.
Săptămâna trecută, poliţiştii mehedinţeni îl aveau la conducere pe comisarul-şef Alexandru Stoica. Acesta a preluat şefia din dispoziţia chestorului Poliţiei Române, Liviu Popa.
Această schimbare a venit după ce Ştefan Ponea, comisarul-şef, a intrat într‑un concediu medical pe o perioadă nedeterminată, din cauza unor probleme de sănătate. Imediat cum a aflat că a fost înlocuit de unul dintre adjuncţii săi, Ponea a revenit surprinzător la conducerea IPJ Mehedinţi, revendicându-şi gradul. Acum IPJ Mehedinţi îl are din nou pe Ştefan Ponea la cârmă, iar Alexandru Stoica a trecut pe locul doi.
Cât timp Ponea a stat în concediu medical, adică mai bine de trei luni, la comanda IPJ Mehedinţi s-au perindat, prin dispoziţie, cei doi adjuncţi ai săi. Comisarul-şef Romulus Opriţa a fost locţiitor al lui Ponea din 31 ianuarie şi până vineri, 30 martie. De vineri şi până marţi, 3 aprilie, adică timp de cinci zile, şi celălalt adjunct, comisarul-şef Alexandru Stoica, a fost desemnat la comanda IPJ Mehedinţi.
Imediat cum a ajuns la birou, comisarul-şef Ştefan Ponea a intrat în pâine şi i-a verificat pe cei doi adjuncţi, Romulus Opriţa şi Alexandru Stoica, pentru a evalua modul în care au fost executate activităţile pe care le-a dispus înainte de plecarea sa în concediu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS