6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBulevardul Râului colcăie de mizerie

Bulevardul Râului colcăie de mizerie

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, e nemulţumit de mizeria de pe bulevardul Râului, de care îi acuză, fie şi în parte, pe romii care au „palate cu turnuleţe“ în acea zonă.
„Suntem în plină campanie de curăţenie a Craiovei, care se va încheia, probabil, de Florii. De astăzi (vineri – n.r.), vor fi antrenaţi în această acţiune de curăţenie şi beneficiarii de ajutor social, care vor fi dirijaţi către periferiile Craiovei şi, mai ales, către celebrul bulevard Râului, unde colcăie mizeria. De ce? Cartierul e populat, e ocupat de cetăţenii de etnie romă, dar nu sunt de vină doar ei, ci şi unii răi ai Craiovei, care vin şi aruncă acolo moloz şi resturi“, a spus primarul Solomon, vineri, într-o conferinţă de presă.
Edilul speră ca, după reabilitarea sa cu bani europeni şi crearea între cele două sensuri de mers a unui spaţiu verde şi a unei piste pentru biciclişti, bulevardul Râului să se păstreze în bune condiţii.
„Acum, pe Râului este o imagine degradantă şi deranjantă pentru noi, pentru autorităţi. Păcat de eforturile pe care le facem pentru curăţarea zonei. Sper ca, odată cu reabilitarea lui, acest bulevard să devină unul european, iar mizeria să se mute în altă parte, mai ales că în decembrie sper să inaugurăm în zonă şi Centrul Multifuncţional“, a spus Solomon.
Adrian Dinu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS