17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncăierare între concubini

Încăierare între concubini

Doi bărbaţi, fostul şi actualul concubin al unei craiovence, au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova sâmbătă noaptea, unul înjunghiat şi altul lovit, după ce s-au luat la bătaie din cauza unei maşini.
Poliţiştii craioveni au fost sesizaţi prin 112 sâmbătă, în jurul orei 22.00, de Jenifer Botea, de 37 de ani, care locuieşte pe strada Drumul Muntenilor din Craiova, despre faptul că Petre Popescu, de 38 de ani, actualul său concubin, s-a luat la bătaie cu fostul concubin – Cătălin Bîzdoacă, de 34 de ani, din Craiova. La adresa indicată de femeie au fost trimise mai multe echipaje de poliţişti, dar şi o ambulanţă SMURD, pentru că cei doi bărbaţi erau răniţi.
Poliţiştii au stabilit că, sâmbătă, Bîzdoacă s-a dus la Jenifer Botea, fosta concubină, pentru a-şi vedea fetiţa, care era bolnavă. Acolo s-a întâlnit cu actualul concubin al femeii, iar scandalul a început când Bîzdoacă i-a cerut fostei concubine să-i dea maşina pe care o cumpăraseră împreună. Cei doi bărbaţi au trecut destul de repede de la ceartă la bătaie, iar după ce şi-au împărţit o serie de pumni, Petre Popescu a scos un cuţit cu care l-a lovit pe Bîzdoacă în zona toracică. Între timp, Jenifer Botea a luat fetiţa în braţe şi a fugit la vecini, de unde a sunat la 112. După ce au primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, cei doi bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că rănile suferite nu le pun viaţa în pericol.  
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că în acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.
Aldezir MARIN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS