12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrinşi după ce au furat poşeta cu bani

Prinşi după ce au furat poşeta cu bani

Doi tineri doljeni riscă să îşi petreacă următorii ani după gratii, după ce au furat poşeta unei târgujience. Cei doi au urmărit-o pe femeia aflată la cumpărături într-un supermarket şi, când aceasta a fost neatentă, i-au sustras din cărucior poşeta în care avea 1.500 de lei, acte şi bijuterii.

Doi tineri din Dolj s-au gândit să facă rost de bani în Gorj, dar nu muncind, ci furând poșeta unei femei. Târgujianca de 58 de ani se afla într-un supermarket din municipiu, când cei doi, profitând de neateanţia ei, i-au sustras poşeta din căruciorul de cumpărături. Aceștia au fugit apoi cu o maşină înmatriculată în Anglia, despre care oamenii legii nu au aflat încă dacă este sau nu furată. Când au ajuns în localitatea Vârţ, hoţii s-au gândit să arunce poşeta la un cap de pod şi au luat din portofel doar suma de 1.000 de lei, neştiind că în ea se mai aflau și alte bunuri. Târgujianca a anunţat imediat poliţia despre faptul că i-a fost sustras de pe căruciorul cu produsele cumpărate poşeta în care se aflau suma de 1.500 de lei, un telefon mobil, bijuterii din aur şi documente de identitate. Imediat, pe arterele de circulaţie din judeţ au fost instituite filtre ale poliţiei pentru depistarea autoturismului cu care se deplasau suspecţii.
La aproximativ o oră de la sesizare, autoturismul a fost identificat şi oprit în trafic pe DE 79, în localitatea Ţânţăreni, de către poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea. Oamenii legii i-au identificat pe cei doi bărbaţi în vârstă de 20 de ani, unul din Craiova, iar celălalt din comuna Gherceşti, judeţul Dolj. Asupra unuia dintre ei, mai exact în unul din ciorapii pe care bărbatul îi avea în picioare, a fost găsită suma de 1.000 de lei. În autovehicul au fost găsite telefonul mobil sustras părţii vătămate, diverse sume de bani, printre care şi valută, un şiş, o cagulă, dar şi alte bunuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Hoţii le-au arătat polițiștilor locul unde au aruncat poșeta, iar oamenii legii au găsit geanta cu restul bunurilor, respectiv suma de 500 de lei, documentele de identitate şi bijuteriile din aur. Cei doi au fost arestaţi pentru 25 de  zile, iar prejudiciul a fost recuperat integral.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS