14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTârg de nunţi la Craiova

Târg de nunţi la Craiova

Veşti bune pentru persoanele care urmează să-şi unească destinele anul acesta. Începând de astăzi, Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova va fi gazda celei de-a treia ediţii a Expoziţiei Creative de nunţi din Oltenia – Wedding Fever. Expoziţia, care va avea loc în perioada 16 – 18 martie, va reuni peste 40 de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.
Astfel, vizitatorii vor avea posibilitatea de a se întâlni faţă în faţă cu creatori şi distribuitori de rochii de mireasă, precum şi cu producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă. Tinerii craioveni vor putea contracta şi servicii oferite de restaurante, florării, laboratoare foto, servicii video, firme care dispun de echipamente profesionale de sunet şi lumini, MC, saloane de înfrumusețare, agenții de turism.
Cei care vor să lase organizarea evenimentului pe mâna specialiştilor sau vor să afle ultimele tendinţe în materie de nunţi se pot întâlni la Wedding Fever şi cu reprezentanţi ai agenţiilor full-service de organizare de evenimente.
Wedding Fever va include şi prezentări de modă, show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, microrecital de muzică clasică, muzică live şi tombolă pentru vizitatori.
Andreea Horcone

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS