8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalStop deszăpezirii

Stop deszăpezirii

Primarul Antonie Solomon a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că va sista operaţiunea de ridicare a zăpezii de pe arterele oraşului şi transportarea ei pe malul Jiului.
„Avem milioane de metri cubi de zăpadă adunată în Craiova. Vreau să dispun sistarea transportării zăpezii, pentru că nu mai vreau să cheltuim tot bugetul primăriei pentru asta. Nu trebuie să ne batem joc de banul public“, a spus Solomon.
Primarul susţine că va trebui să ne mulţumim cu topirea naturală a zăpezii: „Aşteptăm, ne rugăm la Dumnezeu să dea vreme mai caldă şi să scăpăm de zăpadă. Canalizarea poate să facă faţă, dacă zăpada nu se va topi brusc“.
Cu toate acestea, edilul spune că deszăpezirea va mai continua câteva zile, însă doar cu ţinte precise. „Trebuie deszăpezite arterele principale, staţiile de autobuz, instituţiile, spitalele, unităţile de învăţământ şi, bineînţeles, intersecţiile, pentru că şoferii nu pot să se asigure, neavând vizibilitate din cauza mormanelor de zăpadă“, susţine Solomon.
De la 1 martie, se încheie oricum contractul cu firma Delta ACM ‘93, iar dacă va mai fi nevoie de deszăpezire, Salubritatea va trebui să se descurce singură pentru a curăţa oraşul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS