10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalJandarm lovit în cap cu toporul

Jandarm lovit în cap cu toporul

Un jandarm din judeţul Mehedinţi a trecut prin clipe de groază marți seară. A încercat să aplaneze un conflict între unchiul său şi un vecin şi s-a ales cu un topor în cap. Totul a început, se pare, de la o remorcă de lemne. „Eu mi-am adus din pădure o remorcă de lemne, le-am băgat în curte şi după ce mi-am terminat treaba, împreună cu soţia şi nepotul meu, am vrut să intrăm în casă. Atunci ne-am trezit cu vecinul meu, Gheorghe Buncieanu, că a intrat în curte cu un topor mare în mână şi spunea că ne omoară. Prima dată a sărit la nevastă-mea şi atunci nepotul meu a vrut să îl scoată din curte, dar i-a dat cu toporul în cap de mai multe ori şi, când am sărit şi eu, mi-a dat şi mie peste mână şi mi-a tăiat degetul. Nu ştiu ce motiv a avut, că eu oricum nu vorbesc cu el pentru că am mai avut scandaluri. Se ceartă cu toată lumea“, a spus unchiul jandarmului.
Conflictul a avut loc în satul Stăneşti, oraşul Baia de Aramă, şi nimeni nu ştie ce l-a supărat atât de tare pe Gheorghe Buncieanu. Se pare însă că între cei doi vecini conflictele ar fi mai vechi. Toate cele trei victime au ajuns la spital cu răni serioase şi au rămas internate. „La Urgenţă am primit un pacient, care a fost trimis de la Spitalul din Baia de Aramă, victimă a unui scandal, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu multiple plăgi tăiate în regiunea frontală și nazală, leziuni foarte serioase. Deocamdată este stabilizat, însă nu ştim cum va evolua. Au mai venit încă două persoane, implicate în același scandal,  o femeie cu o tăietură în zona gâtului şi un bărbat care este tăiat la deget. Toate cele trei victime au primit îngrijiri medicale şi au rămas internate pentru supraveghere“, a declarat Claudia Jianu, medic în cadrul Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin.
După ce i-a agresat pe cei trei, Gheorghe Buncieanu a fugit, însă la scurt timp a fost identificat şi reţinut de poliţie. „Un subofiţer din cadrul structurii Baia de Aramă, aflându-se în afara orelor de program, a intervenit pentru aplanarea unui conflict, fiind lovit în cap cu un topor. Conflictul s-a desfăşurat în curtea locuinţei unchiului subofiţerului, care are domiciliul în satul Stăneşti, judeţul Mehedinţi. Subofiţerul a intervenit pentru aplanarea conflictului după ce mătuşa acestuia a fost agresată cu un corp contondent în zona cervicală. În cadrul altercaţiei a fost agresat şi unchiul subofiţerului. Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, a declarat maior Gabriel Volintiru în cadrul IJJ Mehedinţi.
Agresorul este reţinut la IPJ Mehedinţi pentru 24 de ore şi este cercetat pentru tentativă de omor, faptă pentru care riscă ani grei de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII