11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞoferul care a avariat trei maşini, neidentificat

Şoferul care a avariat trei maşini, neidentificat

Poliţiştii doljeni nu îl identificaseră până ieri-seară pe şoferul Opelului înmatriculat în Marea Britanie care, luni după-amiază, a provocat un accident pe strada Calea Severinului din Craiova, apoi a fugit.
Luni după-amiză, în jurul orei 16.00, şoferul unui Opel (Vauxhall) Astra înmatriculat în Marea Britanie, în timp ce circula pe Calea Severinului dinspre centru către hipermarketul real-, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe trotuar. Maşina a rupt un copac, apoi a lovit în plin o Dacie Logan parcată, care la rândul ei a avariat alte două maşini staţionate în apropiere, un Opel şi o Honda. În final, Opelul Astra scăpat de sub control s-a oprit cu partea stângă în alt copac. Imediat după accident, şoferul, care a fost descris de martori ca fiind un bărbat de etnie romă, şi-a abandonat maşina avariată şi a fugit.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că şoferul care a produs accidentul are, potrivit legii, 24 de ore la dispoziţie ca să se prezinte la Rutieră pentru a da explicaţii despre ce s-a întâmplat, însă până ieri, la ora 16.30, acesta nu trecuse pragul Biroului Poliţiei Rutiere. Poliţiştii IPJ Dolj au mai explicat că abia după trecerea celor 24 de ore pot fi începute cercetările pentru stabilirea identităţii şoferului şi o eventuală sancţionare a acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII