6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCu autoturismul în casă

Cu autoturismul în casă

O femeie din Drobeta Turnu Severin a rămas sechestrată ieri-dimineață în propria casă din cauza unui şofer care s-a grăbit prea tare spre destinaţie şi a ajuns cu mașina în uşa imobilului. Înainte de a lovi casa, autoturismul condus de severinean a intrat într-o mașină care circula regulamentar. În urma accidentului, două persoane au ajuns la spital.
Proprietara imobilului a privit mai bine de două ore din terasa casei intervenţia medicilor şi a poliţiei.
Accidentul a avut loc în centrul municipiului Severin, pe o stradă unde au loc frecvent evenimente rutiere.
„Cred că nu este lună în care să nu aibă loc accidente aici. Ori se lovesc cu maşinile, ori vine unul şi intră în case. Eu am reparat gardul de nu mai ştiu câte ori până acum. Vin cu viteză, uită să facă stopul şi se lovesc. Ar trebui ori să facă strada asta cu sens unic, ori să pună nişte semne mari, care să se vadă de la distanţă“, a spus proprietarul unei case din zonă.
Şoferul grăbit nu consumase alcool, însă s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală, dar şi pentru nerespectarea semnelor de circulaţie.
„Din primele cercetări de la faţa locului, se pare că şoferul nu a adaptat viteza în oraş şi nici nu a respectat semnele de circulaţie, neacordând prioritate celuilalt autoturism, care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat două victime, dar şi avarierea uşii și scării imobilului“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.
Șoferul vinovat va fi nevoit să bage adânc mâna în buzunar atât pentru reparaţiile autoturismului avariat, cât şi pentru cele ale casei.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU