10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO Miss Crăciuniță talentată

O Miss Crăciuniță talentată

Are 16 ani și o voce de milioane. Așa o descriu cunoscuții pe Maria Mirabela Cismaru, o adolescentă din orașul Rovinari, elevă la unul dintre cele mai importante colegii gorjene. Tânăra a câștigat sâmbătă seară titlul de cea mai frumoasă rovinăreancă în cadrul concursului anual „Miss Crăciunița“, organizat de Primăria şi Consiliul Local Rovinari, în colaborare cu Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari.
„Am participat la concursul Miss Crăciunița pentru prima dată în viața mea. Nu mă așteptam să câștig. A fost foarte frumos, dar și stresant. Mă bucur că am câștigat“, a spus Mirabela Cismaru. Inivitații speciali ai celei de-a VIII-a ediții a spectacolului-concurs au fost Alexandra Ungureanu și Crush. Mirabela Cismaru s-a remarcat graţie vocii sale deosebite: este îndrăgostită de muzică de când avea numai câţiva anişori, călcându-i pe urme mamei, cântăreaţă de muzică populară.
„Eu sunt îndrăgostită de muzică și am ales muzica uşoară, mai ales că îmi place foarte mult Celine Dion. De mică obişnuiam să cânt melodiile ei, pe care le învăţam de la televizor. Mi-aş dori să scot pe piaţă un album, cred că e idealul oricărui cântăreţ. În plus, visez să cânt cu Celine Dion, e idolul meu. Promovez muzica live, la fel şi formaţia din care fac parte. Cel care ne îndrumă este profesorul nostru, Laurenţiu Pănoiu. Prima mea apariţie pe scenă a fost la vârsta de 12 ani, când am cântat la un bal al bobocilor, în Rovinari. Acum fac parte şi din formaţia Anonim Band a Palatului Copiilor, cu care particip la festivaluri şi spectacole. Primul concurs la care am luat parte, «Mini Mega Star», a avut loc la sfârşitul lui 2009, la Severin, apoi au urmat altele“, a spus tânăra cântăreață.
Tânăra artistă a învăţat să cânte singură la chitară și are planuri mari pentru viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU