22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA accidentat un biciclist şi a fugit

A accidentat un biciclist şi a fugit

Un bărbat din Goieşti, județul Dolj a fost rănit grav miercuri seară, după ce bicicleta cu care circula pe DN 6B a fost lovită de un autoturism. Şoferul, care şi-a continuat drumul după producerea accidentului, nu fusese identificat până ieri seară de poliţiştii doljeni.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, miercuri seară, în jurul orei 18.30, Ionel Barbu, din comuna Goieşti, a sunat la 112 şi a anunţat că pe DN 6B, în localitate, se află un consătean care, probabil, a fost victima unui accident de circulaţie.
La faţa locului a ajuns o ambulanţă, care a preluat rănitul, pe Ştefan Urlan, de 38 de ani, din Goieşti, şi l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că avea piciorul stâng fracturat şi un umăr dislocat. Bărbatul speră ca poliţiştii să îl găsească pe cel care l-a lovit şi l-a abandonat pe drum. „Am simţit cum m-a lovit ceva şi m-a aruncat în faţă, după care nu mai ştiu ce s-a întâmplat. M-am trezit abia la spital. Aveam far la bicicletă şi sunt convins că persoana care m-a lovit m-a văzut. Nu vreau decât să mă fac bine, iar şoferul care m-a accidentat şi abandonat să fie prins şi pedepsit“, a declarat Ştefan Urlan. Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că bicicleta cu care Urlan circula dinspre Goieşti către Craiova a fost lovită din spate de un autoturism. După ce a lovit biciclistul, şoferul a fugit, acesta fiind căutat în prezent de poliţişti. Se ştie numai că şoferul care a provocat accidentul conducea un Cielo de culoare albă. „La nivelul Serviciului Rutier s-a constituit un colectiv de poliţişti care acţionează pentru identificarea autoturismului şi a şoferului acestuia, până în prezent fiind format un cerc de suspecți despre care există indicii că ar fi comis accidentul“, a comunicat ieri IPJ Dolj.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII