14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFilma partide de sex cu minori

Filma partide de sex cu minori

Un bărbat din Giurgiu a fost arestat preventiv vineri, la propunerea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, după ce asupra lui au fost găsite mai multe fotografii şi înregistrări video în care giurgiuveanul apărea întreţinând relaţii sexuale cu băieţi minori.
Ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova au fost sesizaţi joi de către poliţiştii Secţiei Regionale de Transporturi Craiova despre faptul că, în timp ce se aflau în serviciu în zona Gării din Bănie, l-au depistat pe Robert Maghyara, de 31 de ani, din municipiul Giurgiu, care era însoţit de un minor de 15 ani. La percheziţia corporală, oamenii legii au găsit asupra bărbatului mai multe poze obscene, mai exact fotografii care îl înfăţişau întreţinând relaţii sexuale cu băieţi minori.
În urma cercetărilor făcute de poliţiştii BCCO Craiova, sub coordonarea unui procuror DIICOT, s-a stabilit că bărbatul întreţinuse relaţii sexuale cu minorul care îl însoţea. S-a constatat că Maghyara a întreţinut în mod frecvent relaţii sexuale cu minori contra a diverse sume de bani, băieţii fiind „agăţaţi“ cu ajutorul unor anunţuri postate pe internet. De asemenea, asupra bărbatului au fost găsite şi două telefoane mobile, în memoria cărora se aflau câteva înregistrări video reprezentând relaţii sexuale explicite întreţinute de acesta cu minori.
Tot joi, bărbatul a fost audiat de un procuror DIICOT, care a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore. Vineri, Robert Maghyara a fost prezentat la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de pornografie infantilă prin sisteme informatice. În plus, Maghyara este cercetat şi pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori.
Potrivit procurorilor DIICOT, inculpatul este recidivist, el fiind condamnat anterior la o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, perversiune sexuală şi corupţie sexuală.
În anul 2004, Robert Maghyara a fost reţinut de poliţişti în Gara Caransebeş, unde venise să ridice o sumă de bani cerută pentru predarea unui minor dispărut de acasă. Şi atunci era însoţit de un băiat de 15 ani, care a declarat că a fost violat de Maghyara.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII