8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrimă în plină stradă

Crimă în plină stradă

Un bărbat, de 41 de ani, din Mehedinţi, a fost bătut cu parii şi picioarele în plină stradă până a murit. Victima venise la o femeie cu care avea o relaţie de mai mult timp şi s-a luat la ceartă cu fiul acesteia, de 17 ani. Pentru că bărbatul nu a vrut să plece, adolescentul a chemat trei prieteni care să-l pună la punct pe bărbat. Cei patru tineri l-au bătut pe bărbat până l-au lăsat fără suflare, în mijlocul străzii. Crima s-a petrecut pe o stradă principală din comuna Obârşia de Câmp.
Bărbatul a încercat să scape intrând în maşina cu care venise la iubita lui, însă agresorii au spart geamurile şi l-au scos pe bărbat din autoturism, lovindu-l cu pumnii şi parii. Nimeni nu a sărit să îl salveze pe bărbat.
Sătenii sunt îngroziţi de ceea ce s-a întâmplat şi spun că nu este prima dată când victima a avut un conflict cu fiul femeii cu care avea o relație amoroasă.
„Eu am auzit că el avea o relaţie cu mama băiatului de 17 ani. De fapt, toată lumea ştia, dar nu trebuia să îl omoare. Era treaba maică-sii, dar el nu a fost de acord. Nu este prima dată când s-au certat şi au făcut scandal. E păcat că acuma, dacă se duce la puşcărie, viaţa lui e distrusă“, a spus un localnic.
Poliţia şi procurorii i-au identificat pe cei patru agresori, iar în prezent sunt reţinuţi la IPJ Mehedinţi.
„Evenimentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00. Se pare că a fost vorba despre o altercaţie între patru tineri şi un bărbat, care a fost bătut. Victima a încercat să scape, a intrat într-o maşină, dar agresorii au spart geamul şi l-au scos pe bărbat, lovindu-l în repetate rânduri“, a declarat Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi. Dacă se va dovedi că cei patru suspecţi sunt vinovaţi de moartea bărbatului, vor fi acuzaţi de crimă.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII