3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn tânăr bătut în stradă acuză poliţia de lovire

Un tânăr bătut în stradă acuză poliţia de lovire

Un mehedinţean a fost luni seară victima unui grup de bătăuşi care, după ce i-au aplicat o corecţie zdravănă, l-au jefuit şi l-au lăsat în mijlocul străzii. Când și-a revenit, tânărul a anunţat poliţia, dar spune că, în loc să îi depisteze pe răufăcători, oamenii legii l-au luat tot pe el la bătaie.
Mehedințeanul se deplasa cu o bicicletă pe o stradă lăturalnică din Drobeta Turnu Severin cu puţin înainte de miezul nopţii de luni spre marți. La un moment dat, a fost atacat de cinci persoane, care i-au furat bicicleta şi, pentru că nu avea bani la el, i-au luat încălţămintea.
Victima a fost condusă de poliție la urgenţa Spitalului Judeţean pentru îngrijiri medicale. Tânărul susţine că de la spital a ajuns la poliţie, unde oamenii legii l-au bătut cu picioarele pe motiv că i-ar fi deranjat degeaba.
„Poliţiștii au ajuns la locul unde am fost bătut şi nici nu m-au întrebat ce am păţit, cine m-a bătut, m-au băgat în maşină şi m-au dus la spital. Aici a intervenit cineva înainte să ajung eu şi nici medicii nu mi-au făcut nimic, nu s-au uitat la mine. Poliţiştii m-au luat de la spital şi m-au dus la post, unde m-au luat la şuturi, pe motiv că i-am deranjat. Mi-au zis că sunt beat, dar eu nu am băut absolut nimic. Nu este posibil să fiu bătut atât de rău şi să mi se fure papucii şi bicicleta, iar poliţia să nu facă nimic“, a mai spus victima.
 
„Persoana în cauză se afla sub influenţa băuturilor alcoolice“
 
De cealaltă parte, poliţia spune că victima scandalului a refuzat atât îngrijirile medicale, cât şi să depună o plângere, pe motiv că se afla în stare de ebrietate.
„Ofiţerul de serviciu al Poliţiei Municipale Drobeta Turnu Severin a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Splai Mihai Viteazul a avut loc o altercaţie în urma căreia un tânăr de 25 de ani a fost agresat şi i-au fost furate bicicleta şi alte bunuri. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care l-a condus pe reclamant la spital pentru îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat consultaţiile medicale, dar nici nu a dorit să depună plângere cu privire la cele întâmplate. Persoana în cauză se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cât despre acuzaţiile la adresa echipajului, cum că l-ar fi agresat, persoana în cauză are dreptul să se adreseze pentru reclamaţii cu privire la acest fapt atât poliţiei, cât şi Parchetului“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII