22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident pe centura Severinului

Accident pe centura Severinului

Un grav accident de circulație s-a petrecut luni după-amiază la intersecția dintre un drum comunal și centura de ocolire a municipiului Drobeta Turnu Severin, care încă nu a fost dată în folosință. Un utilaj al firmei care lucrează la centură nu a acordat prioritate unui autoturism Dacia în care se aflau trei persoane, printre care şi un copil de nouă ani. În urma impactului, copilul şi un tânăr de 18 ani au ajuns în stare gravă la spital. Potrivit poliţiei, utilajul nu ar fi trebuit să circule pe un drum nefinalizat, iar firma constructoare a greşit pentru că a pus mai multe semne de circulaţie nelegale. „Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate într-o intersecţie cu un drum comunal şi centura de ocolire. Şoferul utilajului nu ar fi trebuit să circule pe centură, având în vedere că nu este dată în folosinţă, iar semnele de circulaţie amplasate de firma care construieşte au fost puse fără acordul poliţiei şi nu fac altceva decât să conducă la astfel de evenimente“, a declarat Constantin Imbrea, agent principal la IPJ Mehedinţi.
Cele două victime din autoturismul Dacia au ajuns la spital cu răni grave.
„Am transportat două victime cu traumatisme faciale acute şi leziuni la membrele inferioare şi superioare, însă am reuşit să le stabilizăm. Copilul de nouă ani este în stare mai gravă“, a declarat Cosmin Gaşpăr, medic la SJA Mehedinţi.
La vederea jurnaliştilor, un reprezentant al firmei italiene care execută lucrările la centură a devenit recalcitrant şi a fost la un pas să îi linşeze pe aceștia.
Poliţia continuă cercetările care îi vizează pe şoferul firmei care lucrează la centură, dar şi pe cei care au amplasat fără nici un drept indicatoare ce încurcă traficul.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU