10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljArestat pentru că i-a ameninţat pe oamenii legii

Arestat pentru că i-a ameninţat pe oamenii legii

Un doljean a fost arestat pentru că i-a ameninţat pe poliţiştii care-l cercetau pentru furt de cabluri telefonice.
În noaptea de 3 spre 4 iulie, poliţiştii din comuna Bârca au prins trei persoane care încercau să sustragă un cablu din reţeaua telefonică subterană a localităţii. Cei trei (tatăl – Caragică Lagardere, de 33 de ani, mama – Alina Dumitru, de 30 de ani, şi fiul – Diego D., de 14 ani) s-au ales toţi cu un dosar penal pentru tentativă de furt calificat.
Ulterior, când au dorit să-l audieze pe capul familiei, Lagardere i-a luat la goană pe poliţişti, jignindu-i, sfidându-i şi ameninţându-i că le dă foc şi că îi omoară. Oamenii legii nu s-au lăsat intimidaţi şi i-au pus cătuşele, iar în cursul zilei de miercuri magistraţii Judecătoriei Segarcea au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Caragică Lagardere era un vechi client al poliţiştilor din Bîrca. Avea la activ încă vreo şase-şapte condamnări pentru furt, plus alte două dosare în lucru la poliţie. Acum este cercetat de procurorii din Segarcea nu doar pentru furt calificat, ci şi pentru ultraj şi sfidarea organelor judiciare.
• Adrian Dinu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII