3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMircea Dinescu, rănit uşor într-un accident

Mircea Dinescu, rănit uşor într-un accident

Poetul Mircea Dinescu a fost ieri, în jurul orei 11.30, victima unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 6, în zona comunei Drăghiceni, judeţul Olt. În timp ce conducea maşina personală, un BMW, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un pom de pe marginea drumului, maşina suferind avarii serioase. Poetul a ajuns la Spitalul Municipal Caracal, fără ca apelul la salvare să fi fost înregistrat prin numărul unic de urgenţă 112. După efectuarea investigaţiilor, Mircea Dinescu a părăsit spitalul cu direcţia Bucureşti, unde aseară era aşteptat la o emisiune televizată. De altfel, pe tot parcursul efectuării investigaţiilor şi intervenţiei, Dinescu a fost tonic, a vorbit la telefon cu prietenii şi cu reprezentanţii mass-media.
„Din punct de vedere medical, a rezultat numai o plagă care n-a necesitat internarea, problema fiind rezolvată în ambulatoriu. A fost nevoie de o minimă intervenţie chirurgicală, radiografia confirmând că nu este nimc grav“, a declarat chirurgul Silviu Popescu, directorul medical al Spitalului Municipal Caracal şi cel care s-a ocupat de pacient. „Din punct de vedere medical, nu sunt probleme, dar a avut noroc, pentru că maşina este foarte grav avariată. El spune că a ieşit singur, fără probleme, după ce maşina s-a dat peste cap. Era tonic, toată lumea îl suna“, a declarat şi medicul chirurg Gheorghe Savu, cel care l-a asistat pe dr. Popescu la intervenţie.
Omul de cultură, care venea de la Craiova, a ajuns fără voie la spital chiar în ziua în care pe piaţă apărea un nou produs, săptămânalul Caţavencii, realizat alături de colegii din vechiul proiect editorial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII