10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Scurte ştiri

„Autoshow Oltenia“ în centrul Craiovei
Cei mai importanţi dealeri zonali de autoturisme îşi vor expune modelele la ediţia de vară a Salonului „Autoshow Oltenia“, care va fi organizat, în zilele de 18 şi 19 iunie, pe strada A.I. Cuza din Craiova. „Vor fi prezentate oferte speciale în continuarea programului de reînnoire a parcului auto, vor avea loc evenimente la stand şi lansări de modele“, a spus preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj, Ioan Vigaru, în calitate de organizator, care a precizat că evenimentul este organizat şi cu sprijinul municipalităţii. Accesul publicului la „Autoshow“ se face între orele 10.00 – 19.00.
• Ramona Olaru

Un nou târg de haine în Bănie
Craiovenii pot vizita un nou târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte în Bănie, în perioada 15-19 iunie, informează Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a judeţului Dolj, care organizează evenimentul. Ediţia de vară a târgului Contex se va deschide astăzi, la ora 12.00, în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“. Accesul la standurile Contex este gratuit, între orele 10.00-19.00, cu excepţia zilei de duminică, 19 iunie, când vizitatorii pot merge la târg până la ora 16.00.
• Ramona Olaru

24 septembrie, ziua de curăţenie naţională
Doljenii pot participa, pe 24 septembrie, la cel mai mare proiect de implicare socială din România – „Let’s Do It, Romania!“ 2011. Organizat pentru a doua oară consecutiv, proiectul îşi propune ca într-o singură zi să catalizeze voluntari şi autorităţi pentru a curăţa de gunoaie zonele extravilane ale României şi, în acelaşi timp, să responsabilizeze cetăţenii faţă de mediul înconjurător.
„Cei interesaţi să se implice în acest proiect se pot înscrie deja ca voluntari sau ca şi coordonatori locali pe www.letsdoitromania.ro“, a declarat Cătălin Zamfir, coordonatorul proiectului în Dolj, la lansarea oficialăa a proiectului „Let’s Do It, Romania!“, ediţia 2011. Acesta a explicat că, anul trecut, numărul voluntarilor din judeţ s-a ridicat la aproximativ 10.000, iar la nivel naţional – la 200.000. Dintre aceştia, aproximativ 80% au provenit din rândul elevilor şi studenţilor.
„Am participat la acest proiect de la prima ediţie pentru că, pe lângă faptul că mi-a plăcut, am încercat să educ tinerii în spirit ecologic“, a declarat Carmen Mocanu, profesor la Grupul Şcolar „Traian Vuia“.
• Andreea Horcone

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS