15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRăniţi pe Calea Bucureşti

Răniţi pe Calea Bucureşti

Două persoane au fost rănite grav, în urma unui accident de circulaţie produs vineri noapte, la intersecţia străzilor Calea Bucureşti şi Henri Coandă din Craiova, din cauza unei şoferiţe care nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce circula regulamentar.
Potrivit poliţiştilor de la Biroul Rutier, vineri noapte, în jurul orei 23.00, autoturismul Daewoo Cielo condus pe strada Henri Coandă de Mihaela Cojocaru, de 28 de ani, din Craiova, la intersecţia cu strada Calea Bucureşti a fost lovit în plin de o Honda care circula regulamentar şi era condusă de Victor Pădeanu, de 29 de ani, din aceeaşi localitate.  În urma impactului dintre cele două autoturisme, Honda a fost proiectată pe trotuarul de pe partea stângă a drumului, unde a lovit doi pietoni, după care a trecut printr-un gard. Mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului şi au preluat cinci persoane pe care le-au transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au constatat că Mihaela Cojocaru a fost rănită grav, ca şi unul din pietonii loviţi de Honda, un băiat de zece ani. Mama copilului, Iuliana Rădulescu, de 37 de ani, a suferit leziuni uşoare, ca şi Pădeanu şi Ştefania Stănucă, pasagera de pe locul din dreapta al autoturismului Honda.
În urma cercetării efectuate de ofiţerii Biroului Rutier Craiova s-a stabilit că Mihaela Cojocaru a fost vinovată de producerea accidentului pentru că nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“ instalat la intersecţia străzii Henri Coandă cu Calea Bucureşti. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că pe numele tinerei au fost deja întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

38 COMENTARII