16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMiracolele lui Emil Godeanu

Miracolele lui Emil Godeanu

Vezi mai jos la ce lucrează inventatorul radiocauterului – aparatul care a făcut senzaţie la Geneva în 2011

Emil Godeanu, craioveanul care a inventat radiocauterul – aparatul cu aplicaţii nelimitate în chirurgie, medaliat cu aur la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, ediţia 2011 -, experimentează noi aparate, care ar putea fi folosite pe scară largă în medicină. Pentru 2012, Godeanu pregăteşte un aparat revoluţionar în domeniul acupuncturii, denumit biopunctor integrativ.
Aparatul este capabil să amplifice efectul acupuncturii tradiţionale. „Biopunctorul este combinat cu un generator de frecvenţe şi un generator electromagnetic, care emit aceleaşi frecvenţe. Electroacupunctura porneşte de la principiul că fiecare organ al corpului omenesc are frecvenţa lui de rezonanţă. Un organ bolnav este un organ dereglat, el nu mai emite frecvenţa normală. Acest aparat poate restabili echilibrul“, explică Emil Godeanu. Biopunctorul integrativ poate avea efecte benefice asupra tuturor organelor. Probabil cea mai răspândită afecţiune pe care o poate trata este reumatismul, după cum explică dr. Claudia Strîmbeanu, medic specialist în medicină de familie. „Reumatismul este o boală cronică degenerativă, cu modificări la nivelul articulaţiilor. Acestea se inflamează şi apare durerea. Frecvent se ajunge la anchilozare. În ultimul timp, vârsta la care apare reumatismul a scăzut foarte mult, chiar la 30 de ani. Cauzele pot fi atât genetice, cât şi provocate de condiţiile de viaţă. Medicamentele tradiţionale dau şi efecte secundare, aşa că ar trebui să recurgem şi la alte remedii, cum ar fi kinetoterapia, acupunctura etc. Cercetările sunt la început în domeniu, dar în principiu totul pleacă de la polaritatea fiecărei celule“, spune dr. Strîmbeanu.

Apa vie – elixirul tinereţii

Altă invenţie la care lucrează Emil Godeanu este un aparat pentru producerea apei vii. Apa vie nu este o legendă, după cum au demonstrat cercetările din ultimii ani. Ştiinţific, ea se numeşte apă alcalină şi se obţine prin electroliză. Procedeul poate separa apa plată în apă alcalină (apă vie) şi apă acidă (apă moartă).
Apa alcalină este transparentă, curată şi are un PH de 9-10, în timp ce apa acidă este galben-maronie, tulbure, cu gust acrişor şi miros puternic -, iar PH ajunge la 4. Celulele umane au un PH bazic în tinereţe, dar care devine acid odată cu bătrâneţea. „În mediul acid se produc tot felul de dereglări în organism. Aici evoluează şi cancerul“, spune Emil Godeanu. Organismul uman este constituit din apă în proporţie de peste 70%, iar multe dintre organe conţin apă în proporţie de peste 90%. În consecinţă, contează foarte mult ce tip de apă consumăm. Aparatul la care lucrează Emil Godeanu va oferi tuturor posibilitatea să disocieze apa de la robinet la costuri reduse, în funcţie de nevoi. Astfel, pentru afecţiuni ale rinichilor, artrită, astm, diabet, depresie, constipaţie, boli de ficat, cancer etc. vom bea apă vie (alcalină), iar pentru afecţiuni ca amigdalită, laringită, acnee, dermatită, dureri de cap vom bea apă moartă (acidă).

Radiocauterul are nevoie de sponsori

Radiocauterul – aparatul care a făcut senzaţie la Geneva în 2011 – este a şaptea variantă a invenţiei la care Emil Godeanu lucrează de şase ani. El a fost ajutat de colaboratori care au făcut softul şi generatorul de unde radio. De asemenea, inventatorul este ajutat de fiul său, Virgiliu Godeanu. Practic, radiocauterul poate realiza orice fel de operaţie, are timp de funcţionare nelimitat, consum mic de energie electrică. Realizează incizii fără presiune şi are aplicabilitate în majoritatea specialităţilor chirurgicale: chirurgie generală, urologie, ORL, oftalmologie etc. Problema este că inventatorul are nevoie de 10.000 de euro pentru a omologa aparatul, iar ulterior va începe producţia de masă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII